SEDIŠTE BELLELI B-ONE - ZA STUB SEDIŠTA | Capriolo bicikle i delovi za bicikle Skip to main content

You are here

SEDIŠTE BELLELI B-ONE - ZA STUB SEDIŠTA

SEDIŠTE BELLELI B-ONE - ZA STUB SEDIŠTA
SKU:
140252

Uz sedište dobijate i šapu koja se montira na stub sedišta tj. u koje ulaze šipke sedišta. Sedište Belleli B-one postavlja se na stub ispod sedišta Raspoloživo u nekoliko boja: sivo, plavo i silver Izrađeno od kvalitetne plastike, za decu do 22 kg težine Elastičnost čeličnih vila koje drže sedište obezbeđuje sprečavanje povreda detetovih leđa usled nailaženja na nepravilnosti na putu. Podloga za stopala lako se podešava. Ovo sedište vam omogućava da ne morate izdvajati dodatne pare za kupovinu prtljažnika.  

Cena:5.599,00 RSD
Na stanju
Proizvod je dostupan u sledećim prodavnicama: 
Capriolo Centar Zrenjanin
Capriolo Centar Temerin
Capriolo Centar Sremska Mitrovica
Capriolo Centar Zaječar
Capriolo Centar Lazarevac
Capriolo Centar Kraljevo
Capriolo Centar Beograd-Borča
Capriolo Centar Vranje
Capriolo Centar Šabac
Ukoliko ste zainteresovani za ovaj artikal, molimo Vas da kontaktirate najbližu prodavnicu kako bi ste proverili da li artikal u međuvremenu nije prodat ili rezervisan.

Hvala na razumevanju

Ako u svom gradu nemate Capriolo sportski centar, robu možete naručiti i preko web shopa Totalbike.rs ukoliko je artikal dostupan na stanju u glavnom magacinu.

Visit
totalbike.rs
WEB SHOP

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Capriolo se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetitie grešku