O nama | Capriolo bicikli, delovi za bicikle i fitness oprema Skip to main content

O nama

 

Capriolo doo je osnovan 1996. godine na porodičnom imanju Brindza u Bačkoj Topoli. Ljubav prema biciklima i želja da se osmisli lepše, bolje i kvalitetnije biciklo pokrenula je nezaustavljivo točak razvoja i rasta ovoga preduzeća. 

2001. godine je načinjen najznačajniji skok u poslovanju Capriola – kupljena je prva poluautomatska linija za sastavljanje bicikala, mašine za proizvodnju točkova i objekat gde se i dan danas nalazi fabrika i sedište preduzeća. 

Kako se širilo poslovanje preduzeća tako je rasla potreba za usavršavanjem tehnologije ali i usvajanje novih tehnologija kako bi proizvodni ciklus bio što fleksibilniji. 

Tako je izgrađena hala za potrebe skladištenja odmah pored proizvodnog pogona i ono što je najznačajnije hala i postrojenje za plastifikaciju – farbanje bicikala. Sve ovo je rezultovalo time da je preduzeće spremno da odgovori na sve zahteve tržišta u vrlo kratkom vremenskom roku.

Tržište Srbije je vrlo brzo prepoznalo vrednosti Capriolo brenda što dokazuju brojni zadovoljni poslovni partneri i distributeri širom zemlje. Danas Capriolo zapošljava 150 radnika i sa svojim proizvodima je pored tržišta Srbije prisutan i na insotranom tržištu. Vrednosti i kvalitet Capriolo bicikala su prepoznati u još 22 zemlje kako iz okruženja, tako i iz cele Evropske unije. Posedujemo sertifikate EN ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015 i SRPS ISO 45001:2018. Ovo ukazuje na društvenu odgovornost preduzeća i naravno očuvanju vrednosti prema najvišim međunarodnim standardima. 

Osvrnuvši se u nazad, točak razvoja preduzeća Capriolo je prešao izuzetno veliki put ali se nije zaustavio. Svi zaposleni u preduzeću čine jednu celinu i sa željom za dokazivanje svakim danom marljivo rade na tome da krajnjim kupcima ponude što atraktivniji i kvalitetniji gotov proizvod. Upravo je to najveća snaga našeg kolektiva, ono što nas pokreće i ono čemu ćemo uvek da težimo.

Osnovni podaci preduzeća:

Naziv firme: Doo Capriolo

Adresa: Edvarda Kardelja bb., 24300 Bačka Topola

Šifra delatnosti: 3092

Matični broj: 08489033

Poreski identifikacioni broj: 101443962

PDV: 125343756

Kontakt tel./fax: 024/715-898

e-mail adresa: capriolo@capriolo.com