Capriolo proširuje svoju CPRO seriju bicikala | Capriolo bicikli, delovi za bicikle i fitness oprema Skip to main content

You are here

Capriolo proširuje svoju CPRO seriju bicikala

Razvijeni i projektirani da budu pouzdani i dostupni svima, Capriolo u svojoj širokoj paleti proizvoda ima bicikl za svakoga, od rekreativnih biciklista koji žele slobodu i uživanje, do onih koji vole da voze brzo i da njihova vožnja bude koncentrirana oko treninga i trka. Uz potpunu kontrolu nad svakim aspektom dizajna, razvoja i procesa proizvodnje, Capriolo je znao da će njihova sve veća ponuda poboljšati biciklizam na svim terenima.

CPRO BICIKLI – NOVA CAPRIOLO GENERACIJA BICIKALA

U prošloj godini smo predstavili svoj prvi CPRO brdski bicikl koji nosi oznaku C9.7. Prvi CPRO C9.7 bicikl predstavio se kao bicikl jako lepog dizajna sa pouzdanim komponentama. Capriolo je predstavio prvi CPRO karbonski bicikl, a koji je dostupan kupcima po ceni od 139.999,00 RSD. Bicikl dolazi sa Carbon performance okvirom, 1×12 pogonskim sistemom, unutarnjim vođenjem kabla, prednjom viljuškom na zaključavanje na upravljaču i cev sedišta/glave okvira koja se sužava (tzv. tapered). Ne treba isključiti ni Kenda skinwall gume koje su sasvim lepo zaokružile dizajn ovog bicikla.

“CPRO modeli predstavljaju najnoviju generaciju Capriolo bicikala. Posle 26 godina rada, CPRO modeli proslavili su našu industriju bicikala i biciklističke opreme sa svojim inovativnim dizajnom i odličnim tehničkim karakteristikama. CPRO predstavlja nadograđenu liniju Capriolo bicikala. Najnoviji Capriolo MTB modeli ističu se neverovatnom izdržljivošću, namenjeni za uzbudljive i sigurne vožnje.“

Predstavljamo nove modele, odnosno proširujemo svoju CPRO ponudu na Gravel bicikle koji su sve popularniji, sa oznakama G 9.4 i G 9.6. Naravno to nije sve, osim gravel bicikala CPRO serija sada uključuje i  brdske bicikle sa duplom suspenzijom, kao i hardtail bicikle koji dolaze sa aluminijumskim ramom. Bitno je reći kako samo CPRO C9.7 bicikl dolazi sa karbonskim ramom, dok svi ostali modeli iz CPRO serije dolaze sa aluminijumskim 6061.

  

Aluminijumski hardtail modeli dolaze sa oznakama: AL-PHA 9.7; AL-PHA 9.6; AL-PHA 9.5; AL-PHA 9.4 i AL-RO 9.7. Iz karakteristika na biciklima se vidi da veće brojne oznake predstavljaju bicikle sa bogatijom opremom, tako da 9.7 model dolazi kao najjači model u toj seriji, dok 9.4 model dolazi sa nešto siromašnijom opremom.

 

Kod brdskih bicikala sa duplom suspenzijom imamo modele AL-GO 9.7 i AL-MO 9.7. Oba modela imaju gotovo identičnu opremu, dolaze sa aluminijumskim ramom, unutarnjim vođenjem kabla, pokretan cev sedišta, 1×12 pogonskim sustavom, a različiti su samo položaj zadnje suspenzije, odnosno geometrija bicikla. AL-GO 9.7 bicikl sa Enduro geometrijom, dok AL-MO 9.7 dolazi kao bicikl sa Race geometrijom.

 

Na kraju ponuda uključuje i dva ženska hardtail modela koji dolaze sa oznakama AL-EVE 7.7 i AL-EVE 7.5. Kao i kod gore u tekstu navedenih hardtail modela orijentiranih za muškarce, tako i ženski modeli dolaze sa aluminijumskim ramovima, koji uključuju povijenu gornju cev rama, naravno. Oba modela dolaze sa unutarnjim vođenjem kabla, prednjim amortizerom sa opcijom zaključavanja i 27.5-inčnim točkovima. Jedina razlika u ova dva modela jeste u opremi, gde model 7.7 uključuje bolju opremu i 1×12 pogonski sistem, dok model 7.5 dolazi sa 2×10 pogonskim sistemom i zanemarivo slabijom grupom delova.

 

Po pitanju težine, najlakši bicikl iz CPRO serije je karbonski 9.7 model koji dolazi sa 12kg, dok bicikl sa najvećom težinom je naravno bicikl sa duplom suspenzijom i to AL-MO 9.7 model koji teži 16.9 kg.

Svi novi CPRO modeli će se uskoro naći u prodavnicama početkom 2023 sezone, a do tada možete pratiti društvene mreže Capriola i Aleksandra Romana koji je Capriolo ambasador i vozi CPRO C9.7 karbonski bicikl.

https://bikemagazin.info/