EUROBIKE 2010 | Capriolo bicikli, delovi za bicikle i fitness oprema Skip to main content

EUROBIKE 2010

Capriolo od 01.09 do 04.09.2010 na najvecem sajmu bicikala u Evropi "Eurobike 2010" Friedrichshafen.

 

 Friedrichshafen, gradić na Bodenskom jezeru (Bodensee) u jugozapadnom delu Nemačke, posljednjih godina postao je prava bajkerska Mekka. Entuzijasti iz celog sveta dolaze svakog septembra kako bi se iz prve ruke informisali o inovacijama iz sveta biciklizma. Sa preko 1000 izlagača i 100.000 m2 površine Eurobike je najveći sajam biciklizma na svetu. Stručnjaci iz ove industrije, distributeri, prodavači bicikala ali i obični posetioci zajedno su se divili još jednoj paradi inovacija i novih trendova!

Capriolo i ove godine na međunarodnom sajmu bicikala eurobike 2010

EUROBIKE održava se već skoro 20 godina a svake godine povećava popularnost svoje osnovne teme – a to je bicikl. Sajam je orijentisan specijalno samo na ovu temu.

Svake godine EUROBIKE zabeležava uspehe. Bilo da je reč o broju stručnih posetilaca, izlagača ili predstavnika medija – EUROBIKE je vodeći svetski sajam ove branše.

Sajam koji traje samo 4 dana brine se da 1.400 novinara širom sveta dobije najbolje informacije za izdavanje najboljih tema za naslovne strane biciklističkih časopisa. Globalne inovacije, nove trendove i najnovije proizvode možete naći na ovom sajmu, zbog toga nepostoji bolje mesto za samoprezentovanje i prezentovanje proizvoda.

Usluge na EUROBIKE-u počinju već na samom aerodromu, besplatnim prevozom autobusima sa 3 aerodroma. Pa su tako aerodromi Zurich-a, Friedrichshafen-a i Memmingen-a direktno povezani sa lokacijom sajma. U okolini se nalazi 250 hotela koji koriste 10 autobusa sa besplatnim prevozom. Za one koji biciklom žele da obiđu mesto, na raspolaganju im je 500 bicikala.

Dva istovetna po veličini ulaza sa istim parkingom i čestim prenosima posetilaca autobusom garantuju nesmetani rad sajma. Sve hale su pregledne za posetioce. Mogućnost parkinga pored hale za izlagače i lokacija aerodroma pored Friedrichshafena su prednosti koje ne  možete dobiti na svim sajmovima.