KORPA PLATNENA HW NA KORMAN | Capriolo bicikle i delovi za bicikle Skip to main content

You are here

KORPA PLATNENA HW NA KORMAN

KORPA PLATNENA HW NA KORMAN
Šifra:
187048

Izuzetno kvalitetna korpa za bicikl. Predviđena je za montiranje na volan, a-head ili klasičan. Lako se skida i stavlja a držač korpe uvek ostaje na volanu. Odlična za pijacu ili duža putovanja. Aluminijumski obruč i platnena korpa, može da se pere.

Cena:1.799,00 RSD
Na stanju

Opis

Izuzetno kvalitetna korpa za bicikl. Predviđena je za montiranje na volan, a-head ili klasičan. Lako se skida i stavlja a držač korpe uvek ostaje na volanu. Odlična za pijacu ili duža putovanja.

Proizvod je dostupan u sledećim prodavnicama: 
Capriolo Centar Zrenjanin
Capriolo Centar Bežanija
Capriolo Centar Beograd-Borča
Ukoliko ste zainteresovani za ovaj artikal, molimo Vas da kontaktirate najbližu prodavnicu kako bi ste proverili da li artikal u međuvremenu nije prodat ili rezervisan.

Hvala na razumevanju

Ako u svom gradu nemate Capriolo sportski centar, robu možete naručiti i preko web shopa Totalbike.rs ukoliko je artikal dostupan na stanju u glavnom magacinu.

Visit
totalbike.rs
WEB SHOP

Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima.

Capriolo se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu potpuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetitie grešku