Capriolo u najužem izboru za priznanje najboljeg preduzetnika 2019. godine | Capriolo bicikli, delovi za bicikle i fitness oprema Skip to main content

Capriolo u najužem izboru za priznanje najboljeg preduzetnika 2019. godine

 

Revizorsko - konsultanska kompanija EY osmu godinu zaredom dodeljuje prestižno priznanje EY Preduzetnik godine. Ove godine u izboru za najboljeg preduzetnika u 2019. godini našlo se 30 kandidata ispred 24 kompanije.

Po odluci nezavisnog žirija, vlasnik Capriolo kompanije Lajoš Brindza se našao u samom finalu za glavnu nagradu. 

Tokom prethodnih godina Capriolo kompanija je doživela kontinuirani rast i razvoj, a danas je apsolutni lider u proizvodnji bicikala na domaćem tržištu. Capriolo kompanija u 2020. godini broji čak 196 radnika, a Capriolo bicikla se sastavljaju i farbaju po nacrtima stručnog tima.

Pored domaćeg tržišta postigli smo uspeh i u zemljama regiona, a Capriolo bicikla se takođe mogu pronaći  i u Finskoj, Holandiji, Nemačkoj, Estoniji, Grčkoj i na Kipru. Capriolo kompanija nastoji da uspešno pomera granice i širi svoju proizvodnju i poslovanje. 

Zahvaljujemo se svima koji su verovali u nas i predložili Capriolo za jedno od najprestižnijih priznanja u svetu modernog poslovanja. Ova nominacija predstavlja veliki uspeh našeg tima koji već dvadeset godina postavlja trendove u svetu biciklizma.

Sa zadovoljstvom čestitamo pobednicima u izboru za najboljeg preduzetnika 2019. godine, kompaniji “Anđelković AL”, kao i ostalim učenicima. Capriolo je u 2020. godini pred velikim izazovima na polju inovacija i promenama na tržištu, uvek spreman da preduzme inicijativu za nove poduhvate. Ponosni smo na uspeh koji smo ostvarili kroz više od dve decenije poslovanja.