Aktivnija Srbija u Bačkoj Topoli | Capriolo bicikle i delovi za bicikle Skip to main content

Aktivnija Srbija u Bačkoj Topoli

Udružimo se, vežbajmo zajedno i pokrenimo sve one koji to nisu mogli sami

Početak proleća i lepo vreme ovaj put smo obeležili u zdravom duhu zajedno sa članovima tima Aktivnija Srbija u Bačkoj Topoli 30.03.2019.

Projekat Aktivnija Srbija poziva sve sportiste profesionalce, amatere, rekreativce, kao i sve ljude dobre volje da se pridruže grupnom treningu u cilju promovisanja kulture zdravlja i podizanja svesti o važnosti zdravog i aktivnog života.

Uz tim profesionalnih trenera, posetioci svih generacija imali su priliku da u svom gradu besplatno učestvuju u treningu, a uz to dobiju i konstruktivne savete nutricionista vezanih za zdravu ishranu kao i konstruktivne savete doktora specijalista o važnosti sporta za njihovo zdravlje.

Ali tu nije kraj, najmlađi posetioci imali su priliku da se zabave uz razne dečije poligone koje je za njih osmislio i kreirao Savez za predškolski sport i fizičko vaspitanje.

Kako bismo pomogli promovisanje kulture zdravlja a ujedno i pomogli Aktvnijoj Srbiji u borbi protiv negativnih trendova koji nas čine nezdravim, Capriolo je odlučio da se ove godine priključi projektu kao jedan od sponzora.

Uz Aktivniju Srbiju u Bačkoj Topoli imali smo priliku da se uz vežbanje i sport, družimo i dobro zabavimo. U tom duhu pozivamo vas da nam se pridružite i u ostalim gradovima u kojima se održava manifestacija.

Zahvaljuljemo se svim učesnicima koji su nam se 30.03. pridružili na Manifestacionom trgu u ovom plemenitom cilju.

Pridružite nam u kreiranju zdravijeg trenda kako bismo mladima pružili pozitivan model na koji bi se ugledali!

Foto galerija