Akcija - Više se isplati | Capriolo bicikli, delovi za bicikle i fitness oprema Skip to main content

Akcija - Više se isplati

Akcija VIŠE SE ISPLATI traje od 06.06. do 02.07.2022. godine.

Ostvarite popust od 10 do 20% na određene modele bicikala uz kupovinu određenog broja artikala iz asortimana rezervnih delova ili dodatne opreme na biciklizmu.

  • Ukoliko je naznačen “POPUST 10%”: uz kupovinu označenog modela bicikla i dva (2) ili više kupljenih artikala iz kategorije Delovi i Oprema za bicikle, kupac ostvaruje pravo na popust od 10% na biciklo i izabrane artikle.
  • Ukoliko je naznačen “POPUST 15%”: uz kupovinu označenog modela bicikla i tri (3) ili više kupljenih artikala iz kategorije Delovi i Oprema za bicikle kupac ostvaruje pravo na popust od 15% na biciklo i izabrane artikle.
  • Ukoliko je naznačen “POPUST 20%”: uz kupovinu označenog modela bicikla i četiri (4) ili više kupljenih artikala iz kategorije Delovi i Oprema za bicikle, kupac ostvaruje pravo na popust od 20% na biciklo i izabrane artikle.

Minimalna vrednost dodatnih artikala pojedinačno je 299,00 dinara.

 
Pronađite na našem sajtu oznaku popusta, odaberite model bicikla, izaberite rezervni deo ili dodatnu opremu za bicikl i uštedite kupujući u Capriolu.
 
   
 
Pogledajte ponudu bicikala na popustu klikom na sledeći link >>>

 

Akcija se odnosi isključivo na kupovinu bicikla uz ostvarenu kupovinu dovoljnog broja artikala iz asortimana Delovi i oprema za bicikle.

Ovi popusti su konačni i ne sabiraju se sa drugim popustima.

Popust se obračunava na kasi i biće iskazan na fiskalnom računu.