291128 CAPRIOLO traka za trčanje | Capriolo bicikli, delovi za bicikle i fitness oprema Skip to main content

291128 CAPRIOLO traka za trčanje

 

 

 

 

Stigla je nova isporuka fitnessa! U želji da Vas što bolje upoznamo sa našim proizvodima, trudićemo se da Vam što približnije opišemo proizvod.

Ovaj put Vam predstavljamo CAPRIOLO traku za trčanje 291128.

Sve Capriolo fitness sprave su namenjene za kućnu upotrebu, pa tako i pomenuta traka za trčanje. Pre početka upotrebe same sprave, molimo Vas da konsultujete Vašeg lekara. Traka poseduje dva elektomotora od kojih je jedan namenjen za pokretanje same  trake, dok  drugi elektromotor ima funkciju podešavanja nagiba. Snaga glavnog motora je 1.75 KS, dok je gazna površina trake 125x43 cm.  Maksimalna brzina trake je do 12 km/h, a maksimalni nagib trake je 15%. Postoji 6 automatskih programa koje možete izabrati. Različiti programi za različite nivoe treniranja. Na ručkama trake postoje komande za kontrolu brzine i nagiba, tako da tokom treninga ne morate sklanjati ruke sa istih, što Vam pruza dodatnu sigurnost. Traka poseduje sigurnosni ključ, bez kojeg nije mguće pokrenuti traku, dok u slučaju pada sa trake ili neke neželjene radnje, prekida napajanje same trake i tako onemogućuje njen dalji rad.

Funkcije Capriolo trake 291128 su:

- Brzina

- Vreme

- Razdaljina

- Kalorije

- Nagib

- Merenje pulsa

 

Sama traka je sklopiva, tako da ukoliko ne vežbate na njoj, možete je sklopiti i na taj način uštedeti na prostoru u Vašem domu. Takođe, poseduje transportne točkove, pa je lako možete pomerati.

Maksimalna dozvoljena masa korisnika je 100 kg.